Over ons

Over cryptocraft

We gingen op zoek naar de ideale roofvisboot, maar kwamen bedrogen uit. De aankoop van een roofvisboot is een grote investering die niet voor de gemiddelde roofvisser is weggelegd. We vonden de mogelijkheid om een zelfbouwpakket aan te schaffen, maar ook dit was niet onze ideale keuze. Dit bracht ons wel de inspiratie om onze eigen roofvisboot te ontwerpen en zelf in elkaar te lassen. Hierdoor is CRYPTOCRAFT ontstaan!

We zijn op een missie om de aankoop van een eigen, ideale roofvisboot voor elke roofvisser mogelijk te maken!

Wij, Barry (37) & Gertjan (40), zijn half 2021 op het idee gekomen om Cryptocraft te beginnen. Dit hebben we begin 2022 gerealiseerd door de BV officieel te maken. Samen zijn we opzoek gegaan naar sponsoren en partners die met ons wilden samen werken om de ideale vissersboot te kunnen samen stellen. Dit doen we met veel passie en we hebben van onze hobby nu ook ons werk gemaakt.

TEAM

Barry Keijzer
Ik heb altijd in de metaal- en beton conservatie gewerkt en vissen is altijd mijn passie geweest. Daarna kwam ik op het idee om onze eigen roofvisboot te ontwerpen en zelf in elkaar te lassen. Dit is zo goed bevallen dat ik dit nu ook aan andere wil aanbieden.
Founder
Gertjan Resoort
Ik heb altijd in de zeecontainer wereld gewerkt en vissen is al sinds kleins af aan mijn favoriete bezigheid. Daarna kwam ook ik op het idee om onze eigen roofvisboot te ontwerpen.
Founder
Emmy van Pelt
Ik ben de vrouw van Barry en ben sinds 2022 actief bij Cryptocraft en regel alles achter de schermen betreft de administratie, boekhouding etc.
Daphne Resoort
Ik ben de vrouw van Gertjan en help in het bedrijf met de in-en verkoop van de boten en het vismateriaal.
Franklin Verbeek
Ik ben het creatieve brein achter de website ik en help Barry en Gertjan graag waar nodig. Of het nou voor de het design van de website is of in het bedrijvenpand, ik denk mee waar nodig is.
Design lead